Pregatire la Matematica si Fizica

Pregătirea organizată de Universitatea Politehnica Bucureşti, la Matematică ,Fizică, Chime si Economie  cuprinde şi respectă programa analitică stabilită pentru bacalaureatul naţional şi pentru admiterea la facultăţi. 

Teste de Matematica

Librarie UPB

Cursuri de pregatire Matematica si Fizica

Teste on line de evaluare cunostinte pentru Concursul de Admitere

Pregătirea organizată de Universitatea PolitehLearnnica Bucureşti, la Matematică şi Fizică cuprinde şi respectă programa analitică stabilită pentru bacalaureatul naţional şi pentru admiterea la facultăţi. 

Testele grilă prezentate sunt concepute astfel încât să urmărească manualele şcolare alternative în vigoare şi să aibă un grad de dificultate rezonabil. Se dau răspunsurile corecte şi unele modele de rezolvare. 

Acestea familiarizează elevii cu enunţurile tip grilă şi cu modul de a găsi răspunsul corect într-o situaţie de concurs. Totodată ele impun şi organizarea eficientă a timpului de lucru, în condiţiile specifice testelor grilă. Încercările clasice de rezolvare trebuie combinate cu fiecare variantă din text pentru a o găsi în timp util pe cea corectă. În final contează numai rezultatul corect marcat pe formularul de concurs.

Grija noastră s-a concentrat asupra modelelor pertinente de subiecte şi a formulării de tip grilă, fructificând experienţa pe care o avem în realizarea de culegeri de probleme, de manuale şcolare şi de organizare de concursuri de admitere, după curriculum-uri moderne. 

Pentru ca acest material să răspundă condiţiilor admiterii la Universitatea Politehnica Bucureşti, am apelat la formula testelor cu şase răspunsuri posibile, dintre care unul şi numai unul să fie corect.

Materialul oferit este util tuturor elevilor care se pregătesc pentru Bacalaureat şi pentru Admiterea în învățământul superior. Cadrele didactice şi cei interesaţi de evoluţia şi eficientizarea învățământului de matematică şi de fizică din ţara noastră pot găsi aici surse de inspiraţie pentru activitatea lor instituţionalizată sau particulară.

Instructiuni de conectare

Accesul la site-ul de pregatire se face prin nume utilizator si parola. îți creezi un cont folosind 

acest link.

Teste de MatematicaTeste de Matematica

Ultima modificare: Friday, 30 March 2018, 23:10